vineri, 21 martie 2014

Casio prezintă telefonul G-Shock cu Android, probabil cel mai rezistent smartphone din lume

Dacă v-aţi dorit vreodată un telefon atât de rezistent încât să poată supravieţui atât unei scăpări într-un lac, cât şi alunecării pe un versant, e posibil ca răspunsul să vină de la Casio, prin noul său telefon cu branding G-Shock. Acest brand de ceasuri este deja celebru pentru rezistenţa sa deosebită la întemperii şi acum funcţiile acestea au fost portate în lumea telefoniei mobile. Iată cum arată

Observaţi că şi designul aminteşte destul de mult de ceasurile ultrarezistente Casio, astfel că butoanele fizice sunt în părţile laterale, cât mai spre colţurile handsetului. Casio G-Shock este un telefon care serveşte drept urmaş pentru modelul G'zOne Commando, iar dacă aveţi întrebări cu privire la specificaţii sau preţ, din păcate nu vă putem ajuta, doearece detaliile nu sunt publice încă. Ce ştim totuşi este că acest device vine cu o ramă groasă a ecranului, care este protejat astfel împotriva scăpărilor pe suprafeţe flate.

Partea din spate este una metalizată, cu şuruburi expuse şi cu câteva numere de telefon pentru urgente gravate, astfel că dacă vă rătăciţi vreodată, veţi ştii unde să sunaţi. Handsetul este rezistent la şocuri, putând fi scăpat de la o înălţime de 3 metri, mai rezista şi la presiune (1 tonă) şi la apă (1 bar). Sunt tare curios să văd ce preţ va avea acest gadget, mai ales că în ziua de azi ceasurile Casio nu mai costa atât de mult precum în anii 90, când erau produse de lux.

Niciun comentariu: