marți, 25 martie 2014

Nokia ar putea lansa Lumia 630

Nokia nu o duce deloc rau cu seria Lumia, chiar daca OS-ul pe care se bazeaza nu este neaparat preferatul publicului. Tocmai de aceea zvonurile ca Nokia ar lucra la un nou model din serie au partea lor de credibilitate, mai ales ca in ultima vreme incepe sa se vorbeasca chiar despre faptul ca smartphone-ul va fi lansat la conferinta BUILD a Microsoft, care urmeaza sa aiba loc intre 2 si 4 aprilie.
Despre Nokia 630, caci acesta ar urma sa fie denumirea, nu se stiu insa foarte multe. Bazandu-ne pe informatiile anterioare provenite din diferite surse, exista posibilitatea sa fie vorba de un device cu un display de 4,5 inch, o rezolutie de 854x480 si cu un chipset Qualcomm Snapdragon. Insa, conform Sofica, un site ce se adreseaza testelor de camera, se pare ca obtinem ceva mai multe amanunte.

Lumia 630 ar urma sa aiba o camera de 5MP, dar fara sa incorporeze si o camera secundara sau un flash. Desigur, acest lucru contribuie la pretul mai scazut al smartphone-ului, estimat undeva in jurul a 78 de dolari. Si, fara sa fie o surpriza, Lumia 630 ar urma sa vina cu Windows Phone 8.1, compania alegand sa includa direct noul OS al Microsoft, decat sa apeleze la un update ulterior.

Niciun comentariu: