marți, 25 martie 2014

LG prezinta primul sau bec inteligent. Compatibilitate cu iOS si Android

LG a anuntat in acest weekend primul sau bec inteligent care este compatibil cu sistemele de operare mobile Android si iOS.
LG afirma ca noul produs al departamentului LG Lighting poate fi controlat cu device-uri mobile ce ruleaza Android 4.3 sau mai recent sau iOS 6 sau mai  nou, prin intermediul WiFi. Compatibilitatea dintre becul celor de la LG si terminalele mobile inteligente  (inclusiv tablete) nu se refera doar la aprinderea si stingere luminii, ci si la posibilitatea de schimba a schimba culoarea luminii emise. Functia se numeste "Party mode", iar becul reactioneaza prin aprindere intermitenta, in diferite culori, in ritmul muzicii redate pe telefon, efectul obtinut fiind cel dintr-o discoteca.

In acelasi timp LG a dotat primul sau bec inteligent cu o caracteristica indreptata spre securitatea locuintei. Mai exact, becul amplasat in casa poate fi aprins de catre utilizator de la distanta, prin intermediul WiFi.
Producatorul a anuntat ca lucreaza in acest moment pentru inca o functie inteligenta a smart bulb, si anume aprinderea intermitenta a becului in momentul in care telefonul utilizatorului suna.
LG Smart Bulb costa 32 de dolari si este disponibil momentan doar in Coreea de Sud. Lg spune ca becul sau inteligent functioneaza aproximativ zece ani.

Niciun comentariu: