joi, 27 martie 2014

LINK Academy pregăteşte programatori Android pentru cele mai căutate joburi Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:

LINK Academy, care funcţionează prin acreditarea oficială a Departamentului de Examinări Internaţionale Cambridge şi care are sedii în Timişoara şi Bucureşti, este una dintre puţinele şcoli din România care pregăteşte programatori Android. Părerea lor este că această profesie va fi căutată tot mai mult în următorii ani, dată fiind creşterea continuă a cererii privind programarea aplicaţiilor mobile.

Acest lucru este confirmat şi de cercetarea efectuată de reţeaua de socializare Linkedln. Conform statisticii lor cu privire la joburile care în urmă cu cinci ani nici nu existatu, pe primul loc se află dezvoltatorii IOS şi Android, adică programatorii pentru aplicaţiile mobile. În 5 ani, numărul programatorilor Android de pe această reţea a crescut cu aproape 200 de ori, de la 50 câţi erau în 2008, până la peste 10.000 câţi au fost în 2013.

Pentrucei care deja posedă cunoştinţe şi experienţă în lucrul cu limbajul de programare Java sau care au parcurs deja programul online pentru programatori Java de la LINK Academy, este nevoie de doar câteva luni de pregătire pentru a învăţa să programeze aplicaţii mobile Android. De altfel, Java este unul dintre cele mai solicitate limbaje de programare pe piaţa actuală. Aceste cunoştinţe sunt foarte rentabile, deoarece, de exemplul preţurile cursurilor online de la LINK Academy pot fi recuperate de către programatori cu primele două salarii de după angajare. În cadrul acestei academii, în afară de programare, cele mai populare suntcursurile online pentru web design.

Cum demonstraţi angajatorului că ştiţi să programaţi aplicaţii mobile?

În primul rând trebuie să dovediţi că aţi parcurs cu succes limbajul de programare Java. Drept confirmare, cele mai indicate sunt certificatele internaţionale Oracle - Oracle Certified Associate şi Oracle Certified Professional. Părerile studenţilor arată că, datorită acestor certificate, se pot angaja foarte uşor în calitate de programatoriJava. Dacă la acestea se ataşează şi diplomaLINK Academy care atestă absolvirea programului Android Development, atunci aceasta este combinaţia ideală pentru angajarea pe un post de programator al aplicaţiilor mobile.

Cel mai mare avantaj al acestei profesii este libertatea. Programatorii Android pot realiza singuri produsul şi apoi îl pot scoate pe piaţă. Astăzi, se pot face aplicaţii pentru aproape orice.

Aplicaţii pentru parcare, pentru învăţare, pentru fotografii, pentru călătorii sau pentru explorarea diverselor locuri şi oraşe în care vă aflaţi. Posibilităţile sunt, practic, nelimitate, iar orice idee nouă este bine-venită pe piaţă.

Câteva dintre cele mai populare aplicaţii Android în lume sunt cele care se folosesc pentru discuţii gratuite (Viber, WhatsApp), apoi cele utilizate de reţelele de socializare, precum Facebook, sau de cele mai populare mijloace de comunicare în masă, precum canalul de televiziune Realitatea TV.



Niciun comentariu: